Posted by: restaurantginger | November 13, 2009

Noul meniu Ginger

Meniul restaurantului GINGER

GUSTARI RECI

4 Bruschete cu branzeturi si rosie preparata – 5 lei
4 Bruschete cu piept de pui afumat – 5 lei
4 Bruschete cu roast beef Ginger – 5 lei
4 Bruschete cu piept de rata afumat – 5 lei
4 Bruschete cu feta marinata in ierburi fine si nuca – 5 lei
Foie gras presse (de rata) cu usturoi confiat si prune de California – 29 LEI
Tomata cu crema de branzeturi si topping de sos aerat de patrunjel
cu usturoi – 8.5 LEI
Carpaccio de vitel pe carpaccio de ananas, capere, sare dulce si ulei de masline trufat cu trufe negre – 13.5 LEI
Carpaccio de piept de rata afumat cu sos de branzeturi
si sos aerat de patrunjel si usturoi – 14.5 LEI
Platouri branzeturi (cascaval, mozarella, gorgonzola) – 11 lei
Salata cu piept de pui de pui afumat si feta marinata in ierburi fine – 10.5 lei
Salata cu piept de pui de rata afumat si feta marinata in ierburi fine – 14.5 lei
Salata cu roast beef si feta marinata in ierburi fine – 12.5 lei
Terina de somon- 10.5 lei
3 Rulouri de Roast Beef cu branza si nuca – 11 LEI

GUSTARI CALDE

Mille-feuille de ciuperci ci branzeturi si sos aerat de patrunjel si usturoi pe biscuiti de polenta – 11.5 LEI
Ficatei de pasare cu ierburi de Provence si champignons in manta de polenta- 12 lei
Legume gratinate – 5 lei
Terina de ciuperci cu pui, sos aerat picant de patrunjel si usturoi de foietaj – 10.5 lei

SUPE, CREME, CONSOMME

Supa – Ciorba zilei – 8 LEI

PREPARATE DIN PESTE

File de Tilapia cu cartofi gratinati si sos Meuniere de capere – 23 lei
Ton cu topping de pasta de tamarinde, miere si usturoi, orez cu curcuma si – 29 LEI
File Peste Monk cu topping de Ginger, miere, usturoi si nuca de cocos, orez negru, inimi de palmier cu cipsuri de usturoi – 39 LEI
File de Alaska Pollock cu cartofi gratinati si sos Meuniere- 21 LEI
File de Alaska Pollock in aluat de ierburi de Provence cu legume gratinate si champignons – 29 LEI

File peste Monk la gratar cu biscuiti picanti de polenta si tagliatelle de legume – 29 LEI
Somon, cartofi gratinati cu rozmarin si ulei de masline cu mere picante si cipsuri de usturoi – 39 LEI
Somon la gratar cu orez negru si champignons picante – 28 LEI
Cozi creveti Black Tiger (8 Buc.) cu paste sticloase de orez chipsuri de usturoi si sos de stridii – 38 LEI
Cozi creveti Black Tiger (8 Buc.) la tigaie in ulei de masline si biscuiti picant de polenta – 32 LEI
Cozi Creveti Black Tiger (8 Buc.) cu orez basmati – 35 lei
Orez basmati cu capere si somon – 19 lei
Orez basmati cu capere si ton – 19 lei

PASTE – SALATE

Salata de sezon cu sos de branzeturi – 19 LEI
Salata de sezon cu carne de pui si sos aerat de patrunjel si usturoi – 19 LEI
Salata cu branzeturi calde si piept de rata afumat- 19 lei
Salata de acompaniament – 4 lei
Tagliatelle Cu Branzeturi – 22 lei
Tagliatelle cu pui si ciuperci- 22 lei
Tagliatelle cu somon picant si sos de stridii – 23 LEI
Tagliatelle cu ton si sos se stridii – 23 LEI
Tagliatelle cu fructe de mare si sos de stridii – 29 LEI
Tagliatelle alia olio cu trufa neagra – 29 lei

MANCARURI TRADITIONALE ROMANESTI IN VIZIUNE MODERNA

Sarmale in foi de varza cu afumatura in manta de mamaliga- 17 lei
Fasole iahnie cu muraturi – 13 lei
Fasole iahnie cu afumatura si muraturi- 16 lei

PREPARATE DIN CARNE

Orez basmati cu capere si pui – 19 lei
Pulpa de pui Ddzosata in marinada de Riesling si tarhon, cartofi gratinati cu boia si tagliatelle de legume – 19 LEI
Pulpa de pui dezosata cu cinci arome, cartofi gratinati cu boia si champignons – 23 LEI
Pulpa de curcan cu lac de miere si tamarinde, orez cu curcuma si tagliatelle de legume – 27 LEI
Piept de pui la gratar cu nuca si cartofi gratinati – 23 lei
Cocosel Galetto(1/2) la cuptor cu cartofi gratinati si rosie condimentata- 32 lei
T-bone steak, cartofi gratinati cu curcuma si buchet de legume- 53 lei
Medalion de vrabioara de vita, cartofi gratinati cu cimbru si champignons – 26 LEI
Muschi de vita marinat in cimbru si vin rosu, legume gratinate, champignons, pudra de castana – 47 LEI
File de berbecut la gratar cu legume gratinate – 25 LEI
Pastrama dobrogeana de berbecut cu biscuiti de polenta si ciuperci – 21 lei
Osso Buco cu orez si curcuma, cu sos de hrean sau sos Pesto – 26 lei
File de porc cu crusta de cascaval, cartofi gratinati cu rozmarin
si champignons – 21 LEI
Cotlet de porc dezosat cu cimbru si rozmarin, cartofi gratinati cu boia si tagliatelle de legume – 19 LEI
Ceafa de porc in marinada de ierburi de Provence si vin rosu, cartofi gratinati cu curcuma si champignons – 21 LEI
Frigarui asortate(muschi de vita, piept de pui si ceafa de cerb) cu cartof gratinati si champignons – 25 lei
Cotlete de berbecut cu cimbru si cartofi gratinati – 23 lei
Rulada de berbecut, cuscus cu stafide si sos de cimbru – 32 lei
Piept de rata cu orez basmati, prune de California si usturoi confiat – 38 lei

SOSURI

Sos de branzeturi (pentru pui si salate) – 2.5 lei
Sos Meuniere cu capere ( pentru peste si fructe de mare) – 1.5 lei
Sos de Tarhon cu mustar (pentru carne de porc si pui) – 1.5 lei
Sos Cafe de Paris- Curry (pentru vita, pui si peste) – 2 lei
Sos andaluz de tomate ( pentru vita, peste, pui, vanat) – 1.5 lei
Sos de piper verde (pentru vita, vanat si porc) – 2 lei
Sos de castane (pentru vita) – 2 lei
Trufa neagra – 10 lei
Sos de hrean – 1.5 lei
Veloute de sfecla rosie – 1.5 lei
Sos pesto 2 lei

DESERT

Mere coapte cu inghetata asortata, cirese Amaretto si pudra de Tonka – 12 LEI
Cos de ciocolata cu pulpa de portocale si sorbeturi – 14 LEI
Inghetata asortata cu dulceata de visine si krantz de migdale( 5 cupe) – 11.5 lei
Parfait de nougat –14 lei
Parfait de mousse au chocolat – 11 lei
2 Clatite – 4 lei
Hidalgo – 14 lei

MENIU 3 FELURI – 22.5 Lei
Luni – Sambata (Orele 13 :00 – 17 :00)

ORAR

Deschis zilnic 13-22


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: