Posted by: restaurantginger | September 2, 2009

T-BONE STEAK LA GINGER

T-bone steak-ul este o specialitate din carne de vita pe care foarte putine restaurante in Bucuresti o au in meniu. Este relativ greu sa gasesti un furnizor care sa poata livra constant aceeasi calitate. Da, T-bone steakul trebuie sa aiba o calitate pentru ca, altfel, nu poate fi numit in acest fel.

Se transeaza din partea posterioara a vitei (vezi imagine 1) si poate avea forma unui triunghi sau o forma mai rotunjita. Este de fapt un os in forma de T, care are intr-o parte o bucata de muschi, iar in cealalta o bucata de antricot(vezi imagine 2).

Cel mai bine se prepara la gratar, mediu, iar noi, la Ginger il servim acompaniat cu cartofi gratinati, crusta de ierburi si buchet de legume. Pret 53 lei.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: